پیامک مناسبتی
با نگاهی به سیره معصومین علیهم السلام در می یابیم که تلاش و پرداختن به فعالیت های اقتصادی از برجسته ترین ویژگی های آن بزرگواران علیه السلام است.
فراموش مباد؛
در آیینه ای که آیندگان، به صافی و زلالی اش، سوگند خواهند خورد مبارک باد هر روز تاریخ، به نامت خوشا عرق جبین ات که خداوند، پاس می داردش.
نامت که شکوه کار و تکاپوست، تنها واژه ماندگار روزگار است نام تو ثبت است بر تمام جراید عالم از بسته ترین زوایای «اهرام»، تا بازترین گوشه های تخت جمشید!
وقتی ابعاد گوناگون شخصیتی همچون حضرت علی علیه السلام را مورد مطالعه و بررسی قرار می دهیم، می بینیم که ایشان در عین حال که زاهدترین فرد زمان خود است، پرکارترین آن ها نیز است.
پیشوایان معصوم علیهم السلام با تمام مشکلات و مسوولیت های طاقت فرسای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در عرصه کار و تلاش های اقتصادی کوشا و فعال بودند و در کنار کارگران و غلامان به کار و تولید می پرداختند.
بررسی زندگی امام علی علیه السلام نشان می دهد که آن حضرت در دوران ۲۵ سال فاصله از امور حکومتی، بیشتر وقتش را به باغداری و کشاورزی و کارهایی مربوط به آن نظیر حفر چاه و قنات می گذراند.
اخبار و روایات متعدد تاریخی نشان میدهد که مهم ترین و اصلی ترین منبع مالی امام موسی کاظم علیه السلام، کشاورزی بود.
مکتب حیات بخش اسلام، جهت نیل به اهداف مادی و معنوی، انسان را به تلاش مفید و سازنده ترغیب می نماید و میفرماید: «انسان بدون کار و کوشش از چیزی بهرهای نمیبرد.»
عملی ارزشمند و تاثیرگذار خواهد بود که رضایت درونی و حظ باطنی به همراه داشته باشد و کسانی دارای این رضایت و التذاذ خواهند بود که به تناسب علاقه مندی ها و توانمندی ها به کاری دست بزند.
اشتغال به کار و فعالیت های اقتصادی یکی از آموزه های مهم و اساسی برای پیشرفت و سعادت فرد و اجتماع است.
حضرت علی(ع) عرقِ جبین می ریخت و در کشتزار کار می کرد تا کارگران بر خود ببالند که رهبر آزاده شان نیز بر کارگری افتخار می کرد.
روز جهانی کارگر گرامی باد
کار و عمل، نتیجه حیات آدمی اند، به میزانی که اعمال آدمی سنگین تر و وزین تر باشد؛
اداش و تاثیر آن بیشتر خواهد بود، پس به کارهایی روی آوریم که پاداش بیشتری داشته باشد.
بیکاری، آفت خطرناکی است که می تواند زندگی آدمی را به خطر سقوط بکشاند.
پس بکوشیم تا با اعمال شایسته به مبارزه با بی کاری برویم.
کار بدون آگاهی، بسان گفتار بدون ثمر است، آنکه در صدد انجام کاری برمی آید لاجرم باید بر مدار آگاهی، عملی را به انجام رساند، زیرا اگر چنین نکند به نتیجه ای نخواهد انجامید.
کارگران از شریف ترین طبقه اجتماع هستند، زیرا چرخش دست و بازوی آن ها باعث چرخش چرخه های زندگی جامعه و امتداد رگه های حیات در مجاری هستی است.
روز جهانی کار و کارگر خجسته باد